Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

1. In welke kleur zijn de houten meubelen beschikbaar?

De meubelen zijn in elke kleur beschikbaar. Standaard hebben wij  vele wash behandelingen zoals old grey , old brown, white wash; daarnaast blanke lak en lak in RAL-kleuren. Wij kunnen de meubelen in elke gewenste kleur opleveren, die past bij uw overige meubelen of huisstijl. Als u de gewenste kleur aan ons laat weten, dan zorgen wij ervoor dat het meubel in deze kleur geschilderd wordt. Voor een behandeling vragen wij een vergoeding. Neem contact op voor de mogelijkheden.

2. Waarom kan ik de meubelen niet online kopen?

Wij hebben voor elke meubel een voorbeeld gemaakt met een maatvoering. Zo kunt u een idee krijgen van het prijsniveau. Geen enkel meubel is gelijk dus wij vragen u contact op te nemen voor uw wensen in kleuren, materialen en maatvoering. Zo kunnen wij voor u de juiste prijs maken. Contact opnemen is makkelijk en kan op de volgende manieren:

  • plaats het door u gewenste meubel in de wensenlijst
  • vul het contactformulier in
  • bel of SMS naar nummer 06-54780239

3. Kan een stalen poot afgeven?

Wordt de stalenpoot op een eikenvloer geplaatst dan dient er extra aandacht gegeven te worden aan een beschermingslaag onder de stalenpoot. Op de eikenvloer kunnen namelijk zwarte vlekken ontstaan waar het staal in contact komt met de vloer. Let hier dus extra op! Wij adviseren om de onderkant van de stalenpoot helemaal af te plakken met vilt.

 

© 2017 - 2024 De Tuinkamer Leeuwarden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel