Sorteer op

Eiken badkamermeubels

Creëer uw eigen massief eiken badmeubel op maat

Bij het samenstellen van uw eigen massief eiken badkamermeubel heeft u volledige controle over de specificaties. U kunt kiezen uit verschillende houtdiktes, zoals 2, 3 en 4 cm, waardoor u de stevigheid en uitstraling van het meubel kunt bepalen. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende afwerkingen, zoals Rigostep skylt of een van de 40 kleuren Rubio monocoat olie, om het meubel te beschermen en een unieke uitstraling te geven. Om u te helpen bij het maken van de juiste keuze, bieden wij gratis houtsamples aan, zodat u de verschillende houtsoorten en afwerkingen kunt bekijken en voelen voordat u uw definitieve keuze maakt.

Naast massief eiken, bieden wij ook de mogelijkheid om uw badkamermeubel te laten maken van massief vuren of notenhout. Hierdoor kunt u het meubel volledig aanpassen aan uw persoonlijke smaak en interieurstijl. Wat betreft de afmetingen van het meubel, kunt u zelf de gewenste breedte, hoogte en diepte kiezen, zodat het perfect past in uw badkamer.

Om het meubel nog verder aan te passen aan uw wensen, kunt u de indeling van lades en/of deuren bepalen. Hierdoor kunt u uw persoonlijke opbergbehoeften en -voorkeuren in acht nemen. Daarnaast kunt u ook een bijpassende wastafel kiezen, zoals een opbouw- of inbouwwastafel, om het geheel compleet te maken. Voor de houtafwerking heeft u de keuze uit verschillende kleuren en afwerkingen, zodat u het meubel kunt laten aansluiten bij de rest van uw interieur.

Tot slot kunt u het meubel personaliseren door te kiezen voor de gewenste handgrepen of knoppen. Hiermee voegt u een persoonlijk en uniek tintje toe aan uw badkamermeubel. Kortom, met onze mogelijkheden voor het samenstellen van uw eigen massief eiken badkamermeubel kunt u een meubel creëren dat volledig voldoet aan uw wensen en behoeften. Met de keuze uit verschillende houtsoorten, afwerkingen, afmetingen, indelingen en accessoires, kunt u een badkamermeubel ontwerpen dat niet alleen functioneel is, maar ook een eyecatcher in uw badkamer zal zijn.

Eiken wastafelmeubel op maat maken voor een door u aangeleverde wasbak

Bij het maken van een eiken wastafelmeubel op maat voor een door u aangeleverde wasbak, houden wij rekening met verschillende aspecten. Ten eerste zijn de afmetingen van de wasbak van groot belang. Deze input wordt gebruikt om het meubelstuk perfect passend te maken. Daarnaast bieden wij de keuze uit verschillende kwaliteiten eikenhout.

Standaard werken wij met rustiek eiken, dat bekend staat om zijn natuurlijke uitstraling met karakteristieke noesten en scheuren. Echter, als u de voorkeur geeft aan een strakkere look, is foutvrij eiken ook mogelijk. Bovendien zorgen wij ervoor dat het meubelstuk voldoende opbergruimte en functionaliteit biedt. Dit kan bijvoorbeeld worden gerealiseerd door het toevoegen van lades of planken. Wat betreft de prijs en levertijd, kunnen wij gemiddeld binnen 1 tot 4 weken het eiken wastafelmeubel op maat leveren.

Voor een massief eiken badkamermeubel dat perfect past bij uw wensen en behoeften, kunt u gebruik maken van de volgende zoekwoorden: massief eiken badkamermeubel, badkamermeubel massief eiken, massief eiken badmeubel, massief eiken wastafelmeubel, badmeubel massief eiken, badkamermeubel naturel eiken, massief eikenhouten badmeubel, badkamermeubel massief eiken.

Ontdek de mogelijkheden van een massief eiken badkamermeubel

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden als het gaat om een massief eiken badkamermeubel. Allereerst kunt u kiezen uit verschillende lade-opties, variërend van één tot zes lades. Deze lades bieden voldoende opbergruimte voor al uw badkamerspullen. Of u nu behoefte heeft aan een klein aantal lades of juist meer opbergruimte wilt, wij kunnen aan uw wensen voldoen.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een bijpassende badkamerkast toe te voegen aan het meubel. Hierin kunt u bijvoorbeeld handdoeken of andere grote items opbergen. Een ander kenmerk van onze massief eiken badkamermeubels is het softclose ladesysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat de lades altijd zachtjes en geruisloos sluiten, wat erg prettig is voor uw oren én de levensduur van het meubel verlengt. Een andere keuze die u kunt maken, is tussen enkele of dubbele wastafels. Dit hangt af van uw persoonlijke voorkeur en de beschikbare ruimte in uw badkamer.

Tot slot bieden wij u ook de mogelijkheid om uw eigen wastafel aan te leveren, zodat wij het meubel volledig op maat kunnen maken. Met behulp van zoekwoorden zoals massief eiken badkamermeubel, badkamermeubel massief eiken, massief eiken badmeubel, massief eiken wastafelmeubel, badmeubel massief eiken, badkamermeubel naturel eiken en massief eikenhouten badmeubel, kunt u precies vinden wat u zoekt en uw badkamermeubel volledig naar wens samenstellen.

Vuren, noten of toch eiken?

Onze eikenhouten badkamermeubels kunnen behandeld worden met 40 verschillende kleuren olie.Notenhout kan behaneld worden met rubio monocoat pure (blanke olie) of met rigostep skylt voor het behoud van zijn natuurlijke kleur. Zoekt u toch wat anders?  Bekijk onze lijn massief notenhouten badkamermeubels ? Onze vurenhouten meubels kunnen wij leveren in 4 verschillende kleuren vraag gerust de gratis samples aan of advies!

© 2017 - 2024 De Tuinkamer Leeuwarden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel